Op 17 en 18 oktober ( herfstvakantie scholen) is FC RIA gastheer voor de

Schalke auf Tournee voetbaldagen.

“Schalke auf Tournee” wordt georganiseerd door Bundesliga Club Schalke 04 en bestaat uit een 2 daags programma voor jeugdspelers van 6 tot en met 17 jaar.


Op 17 oktober worden door trainers van Schalke meerdere clinics verzorgd.
Op 18 oktober gaan de spelers met de bus(sen) naar de Veltins Arena waar een programma wordt verzorgd.

Alle activiteiten vinden plaats op en vanaf het FC RIA sportcomplex. FC RIA verzorgt ook de lunch voor de deelnemers op dag 1.

Op de site van Schalke auf Tournee treft u meer informatie. Aanmelding voor deelname moet ook via deze site plaatsvinden. Er zijn kosten verbonden aan deelname. Voor deelname aan beide dagen bedraagt dat 99 euro ( inclusief een Schalke 04 shirt, certificaat en lunch) Voor alleen dag 1 bedraagt dat 59 euro. Leden FC RIA krijgen bij aanmelding vóór 2 maart als extra hun naam en rugnummer vermeld op het Schalke shirt. Bij de aanmelding moet u dan wel de kortingscode SHIRTKONING gebruiken. Mochten ouders of broer/zus mee willen met de bus op dag 2 kost hen dat 25 euro.

FC RIA heeft het gastheerschap opgenomen omdat wij het een prachtige gelegenheid vinden om onze jeugdspelers een paar mooie en leerzame dagen te bieden. Deze vooraankondiging is bedoeld om u tijdig te attenderen op de mogelijkheid van aanmelden. Dus kijk svp op genoemde site van Schalke auf Tournee.
Wij krijgen nog nadere informatie van de organisatoren maar begrepen dat de aanmelding vandaag of morgen al opengesteld wordt. Uiteraard zien we graag dat onze eigen jeugd aan bod komt. Het maximum is vooralsnog 30 deelnemers.
Zodra wij meer informatie krijgen zetten we dat naar u door.

Met vriendelijke groet,
Bestuur FC RIA.

Logo CarCampRepair aangepast FC en PMS

zuiver logo

Toyota

20180406 105202

Facebook

s5 box

Inloggen