De gemeente geeft aan dat:

‘Afgelopen woensdag (18 maart 2020) is bekend geworden dat er een Noodverordening van kracht is in Noord- en Midden Limburg. In deze verordening worden de maatregelen die het kabinet eerder heeft afgekondigd “bekrachtigd”. Een van die maatregelen is dat alle sportaccommodaties gesloten zijn voor alle activiteiten. In klare taal betekent dit dat het verboden is om nog op de accommodatie aanwezig te zijn om te sporten, te spelen etc.’

Bovenstaand is bekend gemaakt en aan ons als bestuur nogmaals doorgegeven vrijdag 20 maart. Met de gemeente is contact opgenomen om over de situatie bij FC Ria duidelijk af te stemmen. Aangezien de gemeente ons sportpark niet kan sluiten omdat we te maken hebben met een openbaar terrein, geldt voor de situatie in Nieuwstadt zoals alle openbare buitenlocaties:

BEN VOORZICHTIG, neem je verantwoordelijkheid hou afstand van elkaar, 1,5 meter is de huidige norm.
We willen graag dat jullie je aan het verbod proberen te houden dat voor de overige sportparken geldt.
Ouders licht alstublieft de kinderen in, geef ze geen bidons of flessen mee.

Vandaag is een NL alert verzonden dat helder is: blijf thuis.

FC Ria neemt haar verantwoordelijkheid en heeft alle trainingen en activiteiten stop gezet, de gebouwen op locatie zijn gesloten. De gemeente gaat wellicht borden ophangen/flyeren.

Wij, het bestuur, geven jullie mee:

Let op elkaar en zorg voor je eigen gezondheid en die van je naasten,
Hiermee gaan wij het allemaal samen doen!

Indien er vragen zijn neem contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Sportieve en gezonde groet,
En dank voor jullie begrip en medewerking,
Bestuur FC Ria

zuiver logo

Toyota

Facebook

s5 box

Inloggen