Het bestuur van FC Ria is verheugd om aan te kondigen dat vanaf komend seizoen (2022-2023) de 44 jarige Celsio Mook als hoofdtrainer van FC Ria zal worden aangesteld.


Celsio woont in Sittard, is docent lichamelijke oefening en verbonden aan het Vista College. Hij heeft zijn sporen verdiend als voetballer bij diverse verenigingen zoals BSV Limburgia, Almania/Sporting Sittard en VV Sittard. In de rol van trainer is Celsio reeds actief geweest als jeugdtrainer, assistent hoofdtrainer en hoofdtrainer. Als assistent bondscoach is Celsio trainer geweest van nationaal elftal van Bonaire. Daarna heeft hij het eerste elftal van Amstenrade, de A-jeugd van VV Sittard getraind. Momenteel is hij als assistent tot het einde van dit seizoen actief bij VV Sittard.


Celsio is gedreven, energiek en beschikt over een winnaarsmentaliteit. Hij wil ieders kwaliteit zo optimaal mogelijk benutten. Hij beschikt over het UEFA C diploma en is bezig met de afronding van de UEFA B trainersopleiding. Zijn doel is om een team tactisch en technisch naar een hoger niveau te brengen. Om de teambinding optimaal te houden vindt hij activiteiten naast het voetbal en trainen onmisbaar.
We wensen Celsio een warm welkom toe en veel succes en een mooie tijd bij FC Ria!

Met sportieve groet,
Bestuur FC Ria

 

Facebook

s5 box

Inloggen