Beste sportvriend van FC Ria,

Deze informatie is bedoeld om iedereen te informeren over de Corona maatregelen bij FC Ria per zaterdag 6 november 2021. Wij volgen het sportprotocol van NOC*NSF (zie www.nosnsf.nl).

Corona protocollen en richtlijnen:

Heb je Corona klachten?

  • Blijf thuis en laat je testen; Was vaak je handen en schud geen handen.
  • Houd buiten het sporten om zo veel als mogelijk 1,5 meter afstand.
  • Om te sporten heb je geen coronatoegangsbewijs nodig, ook niet als je 18 jaar of ouder bent.
  • Ook toeschouwers hebben geen coronatoegangsbewijs nodig om naar een training of wedstrijd te komen kijken.
  • Als je gebruik maakt van de faciliteiten bij FC Ria zoals de kleedkamers, de toiletten, de bestuurskamer en de kantine, heb je wel een coronatoegangsbewijs nodig; Voor de kleedkamers en de toiletten bij de kleedkamers geldt een leeftijdsgrens van 18 jaar voor het hebben van een coronatoegangsbewijs. Aangezien de kantine onder horeca valt, geldt hier een leeftijdsgrens van 13 jaar voor het hebben van een coronatoegangsbewijs. De grens van 13 jaar geldt dus ook voor de toiletten in de kantine en de bestuurskamer
  • Bij een coronatoegangsbewijs heb je altijd een geldig legitimatiebewijs nodig. Dit is verplicht. Zonder legitimatiebewijs is het coronatoegangsbewijs niet geldig en heb je dus geen toegang tot de faciliteiten.
  • Er is een uitzondering gemaakt voor mensen die functioneel aanwezig moeten zijn en voor vrijwilligers. Denk hierbij aan trainers, coaches, leiders, onderhoudsprofessionals, arbitrage en vrijwilligers van onze vereniging. Zij hoeven bij het betreden van de kleedlokalen en de toiletten bij de kleedlokalen geen coronatoegangsbewijs te hebben. Uiteraard hebben zij dit wel nodig als ze de kantine betreden, dus ook in de bestuurskamer. Deze uitzondering geldt niet voor ouders die meerijden naar uitwedstrijden, zij moeten wel een coronatoegangsbewijs laten zien bij het betreden van alle faciliteiten.
  • FC Ria heeft geen afhaalpunt dus ook om drinken/eten in de kantine af te halen is een coronatoegangsbewijs nodig.
  • We gaan ervan uit dat iedereen zelf verantwoordelijkheid neemt om de richtlijnen te volgen, maar we controleren uiteraard hierop bij het betreden van de faciliteiten.

Met sportieve groet,

het bestuur van FC Ria

 

 

 

 

s5 box

Inloggen