Beste FC Ria leden vrijwilligers en ouders,

De vakantie is voorbij en iedereen pakt de draad weer op na een uitzonderlijk zonnige zomer. In de zomer is er door enkele mensen heel hard gewerkt om de droogte geen vat te laten krijgen op de velden van FC Ria, en dankzij de inzet van enkele vrijwilligers is ons een geel en droog voetbaltapijt bespaard gebleven heel veel dank voor de inzet!
Aan het begin van de vakantieperiode hebben jullie al het bericht ontvangen dat er op zaterdag 8 september een “aftrapdag” zal worden georganiseerd door FC Ria. FC Ria Events klinkt nog beter: in deze brief staat hoe de dag, FC Ria Events, precies wordt ingevuld.

Zaterdag 8 september:
9:45-13:00 FOTOSHOOT PLUS DE WIT Voetbal- en Harmonieplaatjesactie
Op zaterdag 8 september staan bekerwedstrijden ingepland voor de gehele jeugdafdeling, afhankelijk van de aanvangstijdstippen van de wedstrijden staan de fotoshoots (vanaf 9:45 tot 13:00) gepland voor het PLUS Markt voetbalplaatjesverzamelalbum. Een actie van PLUS De Wit in Nieuwstadt waarmee iedereen die boodschappen doet bij Plus, plaatjes van onze leden en van leden van Harmonie Les Amis Reunis kan verzamelen. Via de leiders van de elftallen zullen lijsten worden verstrekt die door ouders getekend dienen te worden in verband met goedkeuring voor de foto’s.
Ook seniorteams en vrijwilligers worden zaterdag de 8e conform indeling verwacht voor de shoots. Deze indeling wordt naar de leiders gestuurd zodat iedereen tijdig aanwezig kan zijn en alles snel doorloopt. (Aandacht: dit is het enige moment dat de foto’s gemaakt worden zorg dat je kunt!!)
18:00-20:00 HAPPY HOURS
Happy Hours, op de club, gezellig samenzijn van leden, ouders, vrijwilligers, sponsoren, kortom iedereen is welkom, consumptieprijs bedraagt 1 euro.
20:00-21:00 JAARVERGADERING
Jaarvergadering FC Ria,
Belangrijk moment om mee te kunnen beslissen over voorstellen zoals bijvoorbeeld contributie, bestuursleden, maar ook waar zoekt FC Ria hulp en advies. Alle leden zijn welkom evenals ouders van jeugdleden.
21:00-01:00 VRIJWILLIGERSFEEST
Vrijwilligersfeest!!
Na het afsluiten van de jaarvergadering start het vrijwilligersfeest, er wordt voor hapjes en drankjes gezorgd, alle vrijwilligers en sponsoren zijn van harte welkom!
TOT DE 8e, TOT FC RIA EVENTS!!!

ps. Heb je deze brief niet ontvangen via de mail meld dit dan even bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. zodat je in de toekomst ook via de mail op de hoogte kunt worden gehouden.

Jullie allen vriendelijk uitnodigend namens het bestuur, Wil Schmitz

Aan alle leden, vrijwilligers en ouders.
Op zaterdag 8 september vindt de seizoenopening 2018-2019 plaats. Ons voetbalpark is dan geopend van 10.00 tot 24.00 uur. Daarbij vinden dan meerdere activiteiten plaats. De globale dagindeling is als volgt.

10.00-17.00 Fotoshoots voor het verzamelalbum ( zie toelichting)

17.00-19.00 uur Happy Hour time. Alle consumpties á € 1,-- ( één euro) .Voor kinderen en jeugd t/m 15 een gratis versnapering

Pauze voor het avondprogramma.

20.00-21.00 uur: Jaarvergadering.

21.00-21.30 uur Een ode aan de vrijwilligers.

21.30-24.00 uur Gezellige avond

Toelichting:
Het foto-verzamelalbum is een initiatief van Plusmarkt de Wit Nieuwstadt in samenwerking met FC RIA en de Harmonie. Alle teams kunnen deelnemen aan de fotoshoot waarbij zowel de teamfoto als de individuele foto van elke speler gemaakt wordt. In het album wordt de teamfoto met alle namen van spelers afgedrukt en via aankopen bij de Plusmarkt verzameld men de zakjes met plaatjes van de spelers om het elftal bij elkaar te krijgen. Met het oog op de privacy wetgeving dienen we te zorgen voor ieders individuele instemming met publicatie in het album.
Nadere informatie over deze dag volgt op een later tijdstip.

Het bestuur.

Mario Somers is met ingang van het nieuwe seizoen de trainer van FC RIA 2.

Hij zal ook de trainingen verzorgen voor alle senior spelers die niet tot de selectie van FC RIA 1 behoren.

Mario Somers is een bekende binnen de vereniging en is enkele jaren geleden ook reeds trainer geweest van FC RIA 2.

FC RIA is ingenomen met zijn aanstelling en vol vertrouwen over onze samenwerking.

Het bestuur.

Ger Veugelers heeft kenbaar gemaakt het wedstrijdsecretariaat te willen beëindigen vanwege te grote werklast.
Het bestuur heeft daarop gezocht naar een oplossing waarbij de taken gespreid kunnen worden over meerdere personen.

Zondag 12-aug Start 11.00 uur
Dinsdag 14-aug Training 19.30 uur
Vrijdag 17-aug Training 19.30 uur
Zondag 19-aug Training 11.00 uur
Dinsdag 21-aug Vriendsch. Crescentia
Thuis 19.30 uur

Dilemma, dilemma. 15 juli vindt het ZLF 2018 plaats voor de deelnemende schutterijen en wordt de WK voetbal finale gespeeld.

Gelukkig hebben ze een oplossing voor de aanwezigen tijdens het ZLF 2018 in Nieuwstadt! Dankzij onze sponsor en leverancier, Mocon Showtechniek, kunnen wij de liefhebbers van beide activiteiten laten genieten. De voetballiefhebbers kunnen de WK voetbal finale volgen op een groot scherm.

Dus wil je met een groot gezelschap de WK voetbal finale volgen en genieten van de verschillende wedstrijdonderdelen tijdens het ZLF? Kom dan op 15 juli naar ons feestterrein aan de Sittarderweg in Nieuwstadt.

Kijk voor de locatie op www.zlf2018.com

AFSCHEID PERR SCHUURS

Geen betere plek om dag te zeggen

Een stroomversnelling die uitkwam in het warme bad dat het voetbalveld van FC RIA gisteravond was. In zijn geboortedorp Nieuwstadt nam Perr Schuurs geëmotioneerd afscheid van Fortuna Sittard.

DOOR  NICK BRULS

s5 box