Aan alle leden, vrijwilligers en ouders.
Op zaterdag 8 september vindt de seizoenopening 2018-2019 plaats. Ons voetbalpark is dan geopend van 10.00 tot 24.00 uur. Daarbij vinden dan meerdere activiteiten plaats. De globale dagindeling is als volgt.

10.00-17.00 Fotoshoots voor het verzamelalbum ( zie toelichting)

17.00-19.00 uur Happy Hour time. Alle consumpties á € 1,-- ( één euro) .Voor kinderen en jeugd t/m 15 een gratis versnapering

Pauze voor het avondprogramma.

20.00-21.00 uur: Jaarvergadering.

21.00-21.30 uur Een ode aan de vrijwilligers.

21.30-24.00 uur Gezellige avond

Toelichting:
Het foto-verzamelalbum is een initiatief van Plusmarkt de Wit Nieuwstadt in samenwerking met FC RIA en de Harmonie. Alle teams kunnen deelnemen aan de fotoshoot waarbij zowel de teamfoto als de individuele foto van elke speler gemaakt wordt. In het album wordt de teamfoto met alle namen van spelers afgedrukt en via aankopen bij de Plusmarkt verzameld men de zakjes met plaatjes van de spelers om het elftal bij elkaar te krijgen. Met het oog op de privacy wetgeving dienen we te zorgen voor ieders individuele instemming met publicatie in het album.
Nadere informatie over deze dag volgt op een later tijdstip.

Het bestuur.

Mario Somers is met ingang van het nieuwe seizoen de trainer van FC RIA 2.

Hij zal ook de trainingen verzorgen voor alle senior spelers die niet tot de selectie van FC RIA 1 behoren.

Mario Somers is een bekende binnen de vereniging en is enkele jaren geleden ook reeds trainer geweest van FC RIA 2.

FC RIA is ingenomen met zijn aanstelling en vol vertrouwen over onze samenwerking.

Het bestuur.

Ger Veugelers heeft kenbaar gemaakt het wedstrijdsecretariaat te willen beëindigen vanwege te grote werklast.
Het bestuur heeft daarop gezocht naar een oplossing waarbij de taken gespreid kunnen worden over meerdere personen.

Zondag 12-aug Start 11.00 uur
Dinsdag 14-aug Training 19.30 uur
Vrijdag 17-aug Training 19.30 uur
Zondag 19-aug Training 11.00 uur
Dinsdag 21-aug Vriendsch. Crescentia
Thuis 19.30 uur

Persbericht.
43 jeugdspelers voor deelname aan de "Schalke auf Tournee” dagen op het FC RIA terrein in oktober staan plots in de kou. Door het vrijdag aangekondigde failliet van Sporting Events vervalt voor hen het tweedaagse evenement en zijn zij per persoon minimaal € 99,- een inschrijfgeld kwijt. Alle deelnemers kregen van Sporting Events als verklaring hiervoor dat “ het project niet rendabel genoeg was en daardoor FC Schalke 04 ook te weinig en te laat inkomsten ontving”. In heel het land gaat om zeker 30 amateurverenigingen en vele honderden voetballertjes.

Dilemma, dilemma. 15 juli vindt het ZLF 2018 plaats voor de deelnemende schutterijen en wordt de WK voetbal finale gespeeld.

Gelukkig hebben ze een oplossing voor de aanwezigen tijdens het ZLF 2018 in Nieuwstadt! Dankzij onze sponsor en leverancier, Mocon Showtechniek, kunnen wij de liefhebbers van beide activiteiten laten genieten. De voetballiefhebbers kunnen de WK voetbal finale volgen op een groot scherm.

Dus wil je met een groot gezelschap de WK voetbal finale volgen en genieten van de verschillende wedstrijdonderdelen tijdens het ZLF? Kom dan op 15 juli naar ons feestterrein aan de Sittarderweg in Nieuwstadt.

Kijk voor de locatie op www.zlf2018.com

AFSCHEID PERR SCHUURS

Geen betere plek om dag te zeggen

Een stroomversnelling die uitkwam in het warme bad dat het voetbalveld van FC RIA gisteravond was. In zijn geboortedorp Nieuwstadt nam Perr Schuurs geëmotioneerd afscheid van Fortuna Sittard.

DOOR  NICK BRULS

s5 box