Roel Heijnen en Ger Creemers blijven ook in seizoen 2020-2021 de hoofdtrainers van FC Ria.

Voor het tweede blijven Jo Boessen en Mario Somers hun rol vervullen Ruben Vola blijft die rol vervullen bij het derde, Danny Savelkoul zal zijn rol doorgeven aan Lars Savelkoul.

Dank voor jullie inzet, succes in de tweede seizoenshelft!!!

Graag jullie aandacht voor de jaarlijkse actie voor leden van de Rabobank, je kunt maximaal 5 verenigingen steunen. Denk hierbij aan Nieuwstadtse verenigingen als Harmonie Les Amis Reunis en Schutterij Broederschap van St Jan maar denk ook aan FC Ria. Alle steun is welkom voor de vereniging!!!
Ga naar Rabobank.nl/clubsupport en breng met de persoonlijke code die je in de mail van Rabo of per post hebt ontvangen je stemmen uit!!

Alvast heel veel dank!

IMG 20191009 WA0000

Beste spelers, leiders, ouders en verzorgers,

 

Het bestuur van FC Ria heeft besloten om een vertrouwenspersoon te benoemen binnen de club in de persoon van Raoul Bakkes, voorzitter. Vanuit NOC/NSF en ook de KNVB komt steeds meer de nadruk te liggen op een veilige sportomgeving voor onze jeugd. Voor onze jeugd is het van belang dat ze zorgeloos op het veld kan staan. En we gaan er ook vanuit dat dat bij onze vereniging kan. Maar we sluiten ook niet onze ogen voor de voorvallen die we helaas met enige regelmaat in het nieuws tegenkomen. Vandaar dat we de vertrouwenspersoon introduceren.

Dus mocht je als speler, leider, ouder/verzorger een vermoeden hebben van onregelmatigheden binnen de club, meld je dan. Uiteraard zal er vertrouwelijk worden omgegaan met de verstrekte informatie en eventuele vervolgacties.

Je kan Raoul bereiken op 06-10222695 of per email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Beste allemaal,


Het nieuwe voetbalseizoen is weer gestart en ondertussen zijn een aantal
nieuwe leden begonnen met hun voetbalcarriƩre bij FC Ria. Daarom een goed
idee om de Jeugdactiviteiten-commissie (nog) eens voor te stellen. Op dit
moment bestaat de commissie uit een 6-tal ouders van jeugdleden.

Wil Schmitz zal de functie van FC Ria voorzitter aan het einde van dit seizoen neerleggen. Dit heeft hij al te kennen gegeven bij het verlengen van deze rol aan het eind van het vorige seizoen.


Het bestuur heeft een nieuwe kandidaat voorzitter gevonden. Voormalig eerste elftal keeper Raoul Bakkes zal worden voorgedragen om de rol van voorzitter te gaan invullen. Tijdens de algemene ledenvergadering zal hij worden voorgedragen aan de leden en zal over de kandidatuur gestemd worden.


Het bestuur dankt Wil alvast voor zijn inzet voor FC Ria de afgelopen 4 seizoenen.
De datum van de ledenvergadering zal nog worden medegedeeld.

Sportieve groet,
Bestuur FC Ria

Ger Veugelers heeft kenbaar gemaakt het wedstrijdsecretariaat te willen beƫindigen vanwege te grote werklast.
Het bestuur heeft daarop gezocht naar een oplossing waarbij de taken gespreid kunnen worden over meerdere personen.

s5 box

Inloggen