Download hier het speelschema van je team.

Klik op de team-categorie om de download te starten.

JO7
JO8
JO9
JO10
JO11
JO13
JO15

Het bestuur van FC Ria is verheugd om aan te kondigen dat vanaf komend seizoen (2022-2023) de 44 jarige Celsio Mook als hoofdtrainer van FC Ria zal worden aangesteld.

Celsio woont in Sittard, is docent lichamelijke oefening en verbonden aan het Vista College. Hij heeft zijn sporen verdiend als voetballer bij diverse verenigingen zoals BSV Limburgia, Almania/Sporting Sittard en VV Sittard. In de rol van trainer is Celsio reeds actief geweest als jeugdtrainer, assistent hoofdtrainer en hoofdtrainer. Als assistent bondscoach is Celsio trainer geweest van nationaal elftal van Bonaire. Daarna heeft hij het eerste elftal van Amstenrade, de A-jeugd van VV Sittard getraind. Momenteel is hij als assistent tot het einde van dit seizoen actief bij VV Sittard.

Celsio is gedreven, energiek en beschikt over een winnaarsmentaliteit. Hij wil ieders kwaliteit zo optimaal mogelijk benutten. Hij beschikt over het UEFA C diploma en is bezig met de afronding van de UEFA B trainersopleiding. Zijn doel is om een team tactisch en technisch naar een hoger niveau te brengen. Om de teambinding optimaal te houden vindt hij activiteiten naast het voetbal en trainen onmisbaar.
We wensen Celsio een warm welkom toe en veel succes en een mooie tijd bij FC Ria!

Met sportieve groet,
Bestuur FC Ria

Hoofdtrainer Roel Heijnen en FC Ria hebben in goed overleg besloten dat na dit seizoen elkaars wegen scheiden. De afgelopen drie seizoenen zijn verlopen in prettige samenwerking, maar waren ook vreemd vanwege Corona. De relatie met de spelers, staf en de club is goed. Sportief gezien werd het maximale eruit gehaald. Roel heeft aangegeven een nieuwe uitdaging aan te willen gaan en wij als club gunnen hem dat. FC Ria gaat dus op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer.

Het bestuur van FC Ria wil via deze weg Roel alvast bedanken voor zijn sportieve inzet en heeft er het volste vertrouwen in dat Roel, samen met zijn selectie, er alles aan doet om het huidige seizoen een goed vervolg te geven.

Voor het seizoen 2022-2023 zijn we dus op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer. Geïnteresseerden kunnen contact opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Sportieve groet,
Bestuur FC Ria

Raoul Bakkes

FC Ria 1 heeft een nieuwe assistent trainer. Vanaf het nieuwe seizoen wordt hoofdtrainer Roel Heijnen geassisteerd door Fred Bulte.

Fred heeft voorheen het assistentschap vervuld bij Willem I; Heidebloem; S.V.E.; O.V.C.S. en ARGO; daarnaast was hij natuurlijk speler van het FC Ria 1 Kampioensteam ‘88-‘89! FC Ria is blij met de komst van Fred!

We zijn Ger Creemers dankbaar voor zijn bijdrage de afgelopen 3 seizoenen, we wensen Ger veel succes bij Roosteren 2!!!

Voetbalclub FC Ria uit Nieuwstadt heeft met trainer Roel Heijnen afgesproken ook komend seizoen (2021-2022) samen verder te gaan.

Roel neemt het hoofdcoachschap op zich. Tot nu toe deed hij de coaching van de vierdeklasser samen met Ger Creemers.

Ger neemt aan het einde van dit seizoen afscheid. Voor een invulling van zijn positie worden gesprekken gevoerd.

s5 box