Inschrijven voor het jeugdtoernooi is vanaf nu mogelijk. Onder menuknop "jeugdtoernooi" vind je alle informatie, inschrijfformulieren etc.

De oefenwedstrijden van FC Ria 1 is omgezet in uitwedstrijden: aanvang 12:00 tegen en in Brunssum.

We hopen jullie allen te ontmoeten in de kantine van FC Ria om 15:30 uur.

 

Zondag 8 januari speelt FC Ria 1 een oefenwedstrijd om 13:00 uur tegen SV Brunssum. Na de wedstrijd vanaf 15:30 zullen we gezamenlijk het glas heffen op een nieuw, sportief en gezond 2023!!

U bent allen van harte welkom!

Namens het bestuur

Best FC Ria lid, ouder en/of verzorger,

De voorbereidingen voor de competitie zijn in volle gang. School gaat starten en ook de voetbalcompetities voor de jeugd gaan weer beginnen.

Een nieuw seizoen brengt ook nieuwe uitdagingen met zich mee.

We willen de ouders van jeudteams verzoeken om zich op te geven als kantinevrijwilliger:

Bij thuiswedstrijden zijn we gewend dat de kantine geopend is en dat er voor een kop koffie thee fris of iets te snacken gezorgd kan worden. Om dit ook voor komend seizoen te kunnen doen hebben we uw hulp nodig. Wij willen graag dat elk jeugdteam een groepje ouders enthousiast maakt om mee te draaien in het kantinerooster.

Geef je op via mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. doe dit ook als je al eens eerder hebt aangegeven dat je dit wilt doen, zo houden we alles in beeld wat aanmeldingen betreft. Je kunt je voor meer info melden bij Astrid Starmans: 0621541803.

Het is leuk werk veel contacten en je zorgt voor binding tussen mensen. Hoe meer aanmeldingen hoe meer het werk verdeeld kan worden. In principe wordt er in een ochtend en een middag blok gedraaid, afhankelijk van het wedstrijdprogramma.

Geef je (liefst deze week!!) op.

Ook voor de activiteiten voor onze jeugdleden zijn we op zoek naar enthousiaste ouders die bijvoorbeeld sinterklaas, carnaval, pasen, snertwandeling rond oud- en nieuw, fifa toernooi etc willen organiseren. Meld je dan ook via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. een geef aan dat je geinteresseerd bent om onderdeel uit te maken van de jeugdAC.

Alvast dank voor jullie aandacht en hopend op veel medewerking.

Sportieve groet
bestuur FC Ria

Beste ouders

FC.RIA gaat dit najaar wederom starten met trainingen voor jonge aspirant voetballers.

Deze trainingen zijn bedoeld voor kinderen van 4 en 5 jaar die willen kijken of  voetbal iets voor hun is.

De eerste training is op Vrijdag 2 september

van 17:00 t/m 17:45 uur

Trainingsdagen en tijden kun je terug vinden onder de tab Teams - Junioren - Kaboutervoetbal

Tot ziens op de training,

 Jos Defauwes


Het bestuur van FC Ria is verheugd om aan te kondigen dat vanaf komend seizoen (2022-2023) de 44 jarige Celsio Mook als hoofdtrainer van FC Ria zal worden aangesteld.


Celsio woont in Sittard, is docent lichamelijke oefening en verbonden aan het Vista College. Hij heeft zijn sporen verdiend als voetballer bij diverse verenigingen zoals BSV Limburgia, Almania/Sporting Sittard en VV Sittard. In de rol van trainer is Celsio reeds actief geweest als jeugdtrainer, assistent hoofdtrainer en hoofdtrainer. Als assistent bondscoach is Celsio trainer geweest van nationaal elftal van Bonaire. Daarna heeft hij het eerste elftal van Amstenrade, de A-jeugd van VV Sittard getraind. Momenteel is hij als assistent tot het einde van dit seizoen actief bij VV Sittard.


Celsio is gedreven, energiek en beschikt over een winnaarsmentaliteit. Hij wil ieders kwaliteit zo optimaal mogelijk benutten. Hij beschikt over het UEFA C diploma en is bezig met de afronding van de UEFA B trainersopleiding. Zijn doel is om een team tactisch en technisch naar een hoger niveau te brengen. Om de teambinding optimaal te houden vindt hij activiteiten naast het voetbal en trainen onmisbaar.
We wensen Celsio een warm welkom toe en veel succes en een mooie tijd bij FC Ria!

Met sportieve groet,
Bestuur FC Ria

 

Hoofdtrainer Roel Heijnen en FC Ria hebben in goed overleg besloten dat na dit seizoen elkaars wegen scheiden. De afgelopen drie seizoenen zijn verlopen in prettige samenwerking, maar waren ook vreemd vanwege Corona. De relatie met de spelers, staf en de club is goed. Sportief gezien werd het maximale eruit gehaald. Roel heeft aangegeven een nieuwe uitdaging aan te willen gaan en wij als club gunnen hem dat. FC Ria gaat dus op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer.

Het bestuur van FC Ria wil via deze weg Roel alvast bedanken voor zijn sportieve inzet en heeft er het volste vertrouwen in dat Roel, samen met zijn selectie, er alles aan doet om het huidige seizoen een goed vervolg te geven.

Voor het seizoen 2022-2023 zijn we dus op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer. Geïnteresseerden kunnen contact opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Sportieve groet,
Bestuur FC Ria

Raoul Bakkes

s5 box

Inloggen