Beste spelers, leiders, ouders en verzorgers,

Het bestuur van FC Ria heeft besloten om een vertrouwenspersoon te benoemen binnen de club in de persoon van Raoul Bakkes, voorzitter. Vanuit NOC/NSF en ook de KNVB komt steeds meer de nadruk te liggen op een veilige sportomgeving voor onze jeugd. Voor onze jeugd is het van belang dat ze zorgeloos op het veld kan staan. En we gaan er ook vanuit dat dat bij onze vereniging kan. Maar we sluiten ook niet onze ogen voor de voorvallen die we helaas met enige regelmaat in het nieuws tegenkomen. Vandaar dat we de vertrouwenspersoon introduceren.

Dus mocht je als speler, leider, ouder/verzorger een vermoeden hebben van onregelmatigheden binnen de club, meld je dan. Uiteraard zal er vertrouwelijk worden omgegaan met de verstrekte informatie en eventuele vervolgacties.

Beste allemaal,

Ga je mee bowlen op 25 oktober 2019!?
Vanaf 19:00 tot 21:00 kunnen wij terecht bij Stardust in Sittard. Ben je tussen
de 6 en 16 jaar, dan ben je van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn!
We verzamelen om 18:45 voor de ingang van Bowling Stardust (Rijksweg Zuid
210, 6134 AG Sittard) en om 21:15 kunnen jullie hier ook weer opgehaald
worden. Leden van de Jeugdactiviteitencommissie zullen gedurende de
activiteit aanwezig zijn.
We vragen een eigen bijdrage van € 5,00 p.p. Daarvoor krijg je die avond 2
consumpties van ons. Overige consumpties zijn voor eigen rekenen.
Vind je het leuk om mee te gaan, meld je dan aan voor 20 september 2019 via:
Tot dan!

Groetjes, Mariska, Kim, Nancy, Rachel, Cyrina, Yvonne

Beste allemaal,

Het nieuwe voetbalseizoen is weer gestart en ondertussen zijn een aantal
nieuwe leden begonnen met hun voetbalcarriére bij FC Ria. Daarom een goed
idee om de Jeugdactiviteiten-commissie (nog) eens voor te stellen. Op dit
moment bestaat de commissie uit een 6-tal ouders van jeugdleden.

Wil Schmitz zal de functie van FC Ria voorzitter aan het einde van dit seizoen neerleggen. Dit heeft hij al te kennen gegeven bij het verlengen van deze rol aan het eind van het vorige seizoen.

Het bestuur heeft een nieuwe kandidaat voorzitter gevonden. Voormalig eerste elftal keeper Raoul Bakkes zal worden voorgedragen om de rol van voorzitter te gaan invullen. Tijdens de algemene ledenvergadering zal hij worden voorgedragen aan de leden en zal over de kandidatuur gestemd worden.

Het bestuur dankt Wil alvast voor zijn inzet voor FC Ria de afgelopen 4 seizoenen.
De datum van de ledenvergadering zal nog worden medegedeeld.

Sportieve groet,
Bestuur FC Ria

Ger Veugelers heeft kenbaar gemaakt het wedstrijdsecretariaat te willen beëindigen vanwege te grote werklast.
Het bestuur heeft daarop gezocht naar een oplossing waarbij de taken gespreid kunnen worden over meerdere personen.

AFSCHEID PERR SCHUURS

Geen betere plek om dag te zeggen

Een stroomversnelling die uitkwam in het warme bad dat het voetbalveld van FC RIA gisteravond was. In zijn geboortedorp Nieuwstadt nam Perr Schuurs geëmotioneerd afscheid van Fortuna Sittard.

DOOR  NICK BRULS

s5 box