Beste Speler/ouder/verzorger,

Op 28 september zijn de richtlijnen in verband met het COVID-19 virus weer aangescherpt. Dat heeft ook gevolgen voor het voetballen bij FC Ria. Gelukkig mogen we nog sporten.


Voorlopig zal er bij FC Ria geen kaboutervoetbal worden georganiseerd. Dit zal op zijn vroegst na de winterstop wotden opgepakt.

CORONAPROTOCOL FC RIA (SENIOREN) EN JO-19

ALGEMEEN


• NEEM CORONA SERIEUS !!!
• Voor alles geldt: gezond verstand gebruiken staat voorop;
• Heb je klachten? Blijf thuis en laat je testen;
• Ga direct naar huis wanneer er tijdens de sportactiviteit klachten ontstaan zoals: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, (licht) hoesten, benauwdheid, verhoging, koorts en/of plotseling verlies van reuk of smaak: dit geldt voor iedereen;
• Houd 1,5 m afstand met personen van 18 jaar of ouder (uitzondering tijdens het sporten);
• Was vaak je handen met water en zeep, juist ook voor en na bezoek sportlocatie;
• Schud geen handen;

Goed nieuws vandaag.
FC Ria promoveert naar de 4e klasse!!!
Door de goede resultaten tot het beëindigden van de competitie tgv corona, promoveert FC Ria 1 naar de hogere klasse.
Proficiat trainers leiders en SPELERS!!

 

Beste spelers van FC RIA. Ondanks het abrupte einde van de afgelopen voetbaljaargang, is de voorbereiding voor het nieuwe seizoen alweer volop aan de gang. Ons zaalvoetbalteam heeft daarbij aangegeven dat ze aankomend seizoen weer van start willen gaan. Wij als bestuur vinden dit een mooi initiatief en zouden graag, mits er voldoende aanmeldingen binnenkomen, nog een extra zaalvoetbalteam willen opzetten. Lijkt dit jou een leuk idee en zou je graag meer informatie hierover ontvangen? Laat het dan zo snel mogelijk weten! Dan kunnen wij kijken of we voldoende aanmeldingen bij elkaar krijgen!

Met sportieve groet,
Bestuur FC RIA

FC Ria is blij met de komst van twee spelers. Van Sporting Sittard 1 zal Dylan Horn overkomen naar Nieuwstadt. Van Argos komt Jesper Gruner ons vergezellen.

We wensen Jesper en Dylan een hele mooie tijd bij FC Ria, WELKOM!!!

Werk in uitvoering ondanks Corona:
De gemeente gaat het beachveld realiseren op de oefenhoek. Donderdag wordt, met strikte naleving van de RIVM normen, gestart met de werkzaamheden, volgende week worden hekken geplaatst.....
Nu hopen dat we allemaal spoedig gebruik mogen en kunnen maken van deze plek....

Sportieve groet,
Het bestuur

De gemeente geeft aan dat:

‘Afgelopen woensdag (18 maart 2020) is bekend geworden dat er een Noodverordening van kracht is in Noord- en Midden Limburg. In deze verordening worden de maatregelen die het kabinet eerder heeft afgekondigd “bekrachtigd”. Een van die maatregelen is dat alle sportaccommodaties gesloten zijn voor alle activiteiten. In klare taal betekent dit dat het verboden is om nog op de accommodatie aanwezig te zijn om te sporten, te spelen etc.’

Bovenstaand is bekend gemaakt en aan ons als bestuur nogmaals doorgegeven vrijdag 20 maart. Met de gemeente is contact opgenomen om over de situatie bij FC Ria duidelijk af te stemmen. Aangezien de gemeente ons sportpark niet kan sluiten omdat we te maken hebben met een openbaar terrein, geldt voor de situatie in Nieuwstadt zoals alle openbare buitenlocaties:

BEN VOORZICHTIG, neem je verantwoordelijkheid hou afstand van elkaar, 1,5 meter is de huidige norm.
We willen graag dat jullie je aan het verbod proberen te houden dat voor de overige sportparken geldt.
Ouders licht alstublieft de kinderen in, geef ze geen bidons of flessen mee.

Vandaag is een NL alert verzonden dat helder is: blijf thuis.

FC Ria neemt haar verantwoordelijkheid en heeft alle trainingen en activiteiten stop gezet, de gebouwen op locatie zijn gesloten. De gemeente gaat wellicht borden ophangen/flyeren.

Wij, het bestuur, geven jullie mee:

Let op elkaar en zorg voor je eigen gezondheid en die van je naasten,
Hiermee gaan wij het allemaal samen doen!

Indien er vragen zijn neem contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Sportieve en gezonde groet,
En dank voor jullie begrip en medewerking,
Bestuur FC Ria

s5 box

Inloggen