Het bestuur van FC Ria is verheugd om aan te kondigen dat vanaf komend seizoen (2022-2023) de 44 jarige Celsio Mook als hoofdtrainer van FC Ria zal worden aangesteld.

Celsio woont in Sittard, is docent lichamelijke oefening en verbonden aan het Vista College. Hij heeft zijn sporen verdiend als voetballer bij diverse verenigingen zoals BSV Limburgia, Almania/Sporting Sittard en VV Sittard. In de rol van trainer is Celsio reeds actief geweest als jeugdtrainer, assistent hoofdtrainer en hoofdtrainer. Als assistent bondscoach is Celsio trainer geweest van nationaal elftal van Bonaire. Daarna heeft hij het eerste elftal van Amstenrade, de A-jeugd van VV Sittard getraind. Momenteel is hij als assistent tot het einde van dit seizoen actief bij VV Sittard.

Celsio is gedreven, energiek en beschikt over een winnaarsmentaliteit. Hij wil ieders kwaliteit zo optimaal mogelijk benutten. Hij beschikt over het UEFA C diploma en is bezig met de afronding van de UEFA B trainersopleiding. Zijn doel is om een team tactisch en technisch naar een hoger niveau te brengen. Om de teambinding optimaal te houden vindt hij activiteiten naast het voetbal en trainen onmisbaar.
We wensen Celsio een warm welkom toe en veel succes en een mooie tijd bij FC Ria!

Met sportieve groet,
Bestuur FC Ria

FC Ria is even niet rood wit, maar grauw. Maria van ‘de sjlechter’, is niet meer bij ons.

We zijn overdonderd door ‘t bericht.
Onze gedachten zijn nu bij Mart, Minke, Christel, de familie, kleinkinderen en het personeel van Slagerij Scheepers.

Allemaal heel veel sterkte namens de FC Ria familie waar ook jullie deel van uitmaken.

Na drie seizoenen verlaat onze huidige trainer Roel Heijnen FC Ria. Na een prettige samenwerking gaat FC Ria uit Nieuwstadt vanaf nu op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer.

Het eerste elftal van FC Ria komt uit in de 4de klasse C. Daarnaast heeft FC Ria een tweede-, een derde-, een zaalvoetbalteam en een 35+ team op seniorenniveau. We zijn op zoek naar een enthousiaste en ambitieuze hoofdtrainer die graag aan de slag wil met een jonge groep spelers. We zijn op zoek naar een trainer met drie tot zes jaar ervaring op vierde of vijfde klasse niveau, ervaring op een hoger niveau bijvoorbeeld als assistent-trainer is ook welkom. Ervaring met de kenmerken van een dorpsclub is wenselijk. De trainingsavonden zijn op de dinsdag en vrijdag.

Heb je interesse?
Stuur dan je contactgegevens en je CV ter attentie van Roy Moonen. Je kan dit het beste per mail doen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Hoofdtrainer Roel Heijnen en FC Ria hebben in goed overleg besloten dat na dit seizoen elkaars wegen scheiden. De afgelopen drie seizoenen zijn verlopen in prettige samenwerking, maar waren ook vreemd vanwege Corona. De relatie met de spelers, staf en de club is goed. Sportief gezien werd het maximale eruit gehaald. Roel heeft aangegeven een nieuwe uitdaging aan te willen gaan en wij als club gunnen hem dat. FC Ria gaat dus op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer.

Het bestuur van FC Ria wil via deze weg Roel alvast bedanken voor zijn sportieve inzet en heeft er het volste vertrouwen in dat Roel, samen met zijn selectie, er alles aan doet om het huidige seizoen een goed vervolg te geven.

Voor het seizoen 2022-2023 zijn we dus op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer. Geïnteresseerden kunnen contact opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Sportieve groet,
Bestuur FC Ria

Raoul Bakkes

Via het menu kun je vanaf nu onder de tab Corona de nieuwe richtlijnen vinden die voor onze club gelden.

Klik hier om rechtstreeks naar de corona richtlijnen te gaan.

Beste FC Ria leden,

Op vrijdag 17 september wordt de jaarvergadering gehouden in de kantine van FC Ria. Aanvang vergadering is om 20:30 uur. Uiteraard dienen de voorschriften gevolgd te worden die gelden in de kantine in verband met de corona maatregelen.
Agenda vergadering:

1. Opening door voorzitter
2. Mededelingen
3. Verslag seizoen 2020-2021
4. Financieel verslag 2020-2021
5. Verslag Kascontrole commissie
6. Verkiezing kascontrole commissie
7. Begroting 2021-2022 en vaststellen contributie
8. Verslag jeugdafdeling
9. Wijzigen statuten in het kader van de nieuwe Wet Bestuur en Toezicht Rechtspersonen (WBTR)

Sportieve groet namens het bestuur van FC Ria,
Raoul Bakkes, voorzitter.

Ben je 3,5 - 4 jaar:

Woensdag 1 september
Woensdag 8 september
Woensdag 22 september

Van 16:30-17:30 zijn er weer trainingen met Jos!

Na de 22ste volgen meer trainingen die geven we nog door!
Oh ja kom gewoon naar het voetbalterrein en doe sportkleren aan deelname is GRATIS!!

Tot snel!

FC Ria

FC Ria 1 heeft een nieuwe assistent trainer. Vanaf het nieuwe seizoen wordt hoofdtrainer Roel Heijnen geassisteerd door Fred Bulte.

Fred heeft voorheen het assistentschap vervuld bij Willem I; Heidebloem; S.V.E.; O.V.C.S. en ARGO; daarnaast was hij natuurlijk speler van het FC Ria 1 Kampioensteam ‘88-‘89! FC Ria is blij met de komst van Fred!

We zijn Ger Creemers dankbaar voor zijn bijdrage de afgelopen 3 seizoenen, we wensen Ger veel succes bij Roosteren 2!!!

s5 box