Nadat we eerder al bekend maakten dat we 2 nieuwe spelers hebben kunnen verleiden om FC Ria het komend seizoen te versterken, mogen we nu bekend maken dat er nog 3 spelers de overstap maken naar Nieuwstadt, namelijk Stijn Bluebaum, Rens ter Haar en Dennis Peters

Alledrie speelden zij in het afgelopen seizoen voor Jabeek. We wensen Stijn, Rens en Dennis een hele mooie tijd bij FC Ria,

WELKOM mannen.

Goed nieuws vandaag.
FC Ria promoveert naar de 4e klasse!!!
Door de goede resultaten tot het beëindigden van de competitie tgv corona, promoveert FC Ria 1 naar de hogere klasse.
Proficiat trainers leiders en SPELERS!!

 

Beste spelers van FC RIA. Ondanks het abrupte einde van de afgelopen voetbaljaargang, is de voorbereiding voor het nieuwe seizoen alweer volop aan de gang. Ons zaalvoetbalteam heeft daarbij aangegeven dat ze aankomend seizoen weer van start willen gaan. Wij als bestuur vinden dit een mooi initiatief en zouden graag, mits er voldoende aanmeldingen binnenkomen, nog een extra zaalvoetbalteam willen opzetten. Lijkt dit jou een leuk idee en zou je graag meer informatie hierover ontvangen? Laat het dan zo snel mogelijk weten! Dan kunnen wij kijken of we voldoende aanmeldingen bij elkaar krijgen!

Met sportieve groet,
Bestuur FC RIA

FC Ria is blij met de komst van twee spelers. Van Sporting Sittard 1 zal Dylan Horn overkomen naar Nieuwstadt. Van Argos komt Jesper Gruner ons vergezellen.

We wensen Jesper en Dylan een hele mooie tijd bij FC Ria, WELKOM!!!

Werk in uitvoering ondanks Corona:
De gemeente gaat het beachveld realiseren op de oefenhoek. Donderdag wordt, met strikte naleving van de RIVM normen, gestart met de werkzaamheden, volgende week worden hekken geplaatst.....
Nu hopen dat we allemaal spoedig gebruik mogen en kunnen maken van deze plek....

Sportieve groet,
Het bestuur

De gemeente geeft aan dat:

‘Afgelopen woensdag (18 maart 2020) is bekend geworden dat er een Noodverordening van kracht is in Noord- en Midden Limburg. In deze verordening worden de maatregelen die het kabinet eerder heeft afgekondigd “bekrachtigd”. Een van die maatregelen is dat alle sportaccommodaties gesloten zijn voor alle activiteiten. In klare taal betekent dit dat het verboden is om nog op de accommodatie aanwezig te zijn om te sporten, te spelen etc.’

Bovenstaand is bekend gemaakt en aan ons als bestuur nogmaals doorgegeven vrijdag 20 maart. Met de gemeente is contact opgenomen om over de situatie bij FC Ria duidelijk af te stemmen. Aangezien de gemeente ons sportpark niet kan sluiten omdat we te maken hebben met een openbaar terrein, geldt voor de situatie in Nieuwstadt zoals alle openbare buitenlocaties:

BEN VOORZICHTIG, neem je verantwoordelijkheid hou afstand van elkaar, 1,5 meter is de huidige norm.
We willen graag dat jullie je aan het verbod proberen te houden dat voor de overige sportparken geldt.
Ouders licht alstublieft de kinderen in, geef ze geen bidons of flessen mee.

Vandaag is een NL alert verzonden dat helder is: blijf thuis.

FC Ria neemt haar verantwoordelijkheid en heeft alle trainingen en activiteiten stop gezet, de gebouwen op locatie zijn gesloten. De gemeente gaat wellicht borden ophangen/flyeren.

Wij, het bestuur, geven jullie mee:

Let op elkaar en zorg voor je eigen gezondheid en die van je naasten,
Hiermee gaan wij het allemaal samen doen!

Indien er vragen zijn neem contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Sportieve en gezonde groet,
En dank voor jullie begrip en medewerking,
Bestuur FC Ria

Beste allemaal, dit bericht in naam van de KNVB volgen we op:

Zondag 15 maart heeft het kabinet aanvullende maatregelen genomen in de aanpak van het coronavirus. Sportclubs dienen vanaf zondag 15 maart 18.00 uur tot en met maandag 6 april hun deuren te sluiten. Deze nieuwe maatregelen betekenen dat het amateurvoetbal (veld en zaalvoetbal) in ieder geval tot en met 6 april niet door zal gaan, en tevens dat alle amateurverenigingen geen trainingen, oefenwedstrijden of andere grote bijeenkomsten kunnen organiseren.

Deze beslissing is bedoeld om de verdere verspreiding van coronavirus zoveel mogelijk in te dammen. We begrijpen dat het voor de voetballiefhebber erg vervelend is. Maar dit is onbekend terrein, en daar horen soms drastische maatregelen bij. Ons advies is dan ook om hier gehoor aan te geven en als voetbalbranche hetzelfde te doen door niet te trainen en alles te sluiten. De gezondheid en veiligheid van iedereen staat voorop, we hopen op jullie begrip in deze aparte tijden.

De komende periode gebruiken we om verder na te denken over de beste oplossing om gezamenlijk de competities alsnog tot een goed einde te brengen.

Voor verdere informatie zie www.knvb.nl

Met vriendelijke groet,
KONINKLIJKE NEDERLANDSE VOETBALBOND

Jan Dirk van der Zee
Directeur-bestuurder amateur- en vrouwenvoetbal

Beste sportvrienden,
 
Er is veel te doen over het Coronavirus. Ook vanuit onze club volgen we de ontwikkelingen nauwgezet. We zien op dit moment geen aanleiding om extra maatregelen te nemen en volgen hierin de richtlijnen van de GGD.
 
Mochten er zaken veranderen dan brengen we jullie op de hoogte. Uiteraard willen wijze op de dingen die je kunt doen:
Nies of hoest in de binnenkant van de elleboog.
Was je handen extra.
Gebruik papieren zakdoekjes. 
 
Het bestuur.

s5 box

Inloggen