Beste FC Ria leden,

Op vrijdag 17 september wordt de jaarvergadering gehouden in de kantine van FC Ria. Aanvang vergadering is om 20:30 uur. Uiteraard dienen de voorschriften gevolgd te worden die gelden in de kantine in verband met de corona maatregelen.
Agenda vergadering:

1. Opening door voorzitter
2. Mededelingen
3. Verslag seizoen 2020-2021
4. Financieel verslag 2020-2021
5. Verslag Kascontrole commissie
6. Verkiezing kascontrole commissie
7. Begroting 2021-2022 en vaststellen contributie
8. Verslag jeugdafdeling
9. Wijzigen statuten in het kader van de nieuwe Wet Bestuur en Toezicht Rechtspersonen (WBTR)

Sportieve groet namens het bestuur van FC Ria,
Raoul Bakkes, voorzitter.

Ben je 3,5 - 4 jaar:

Woensdag 1 september
Woensdag 8 september
Woensdag 22 september

Van 16:30-17:30 zijn er weer trainingen met Jos!

Na de 22ste volgen meer trainingen die geven we nog door!
Oh ja kom gewoon naar het voetbalterrein en doe sportkleren aan deelname is GRATIS!!

Tot snel!

FC Ria

FC Ria 1 heeft een nieuwe assistent trainer. Vanaf het nieuwe seizoen wordt hoofdtrainer Roel Heijnen geassisteerd door Fred Bulte.

Fred heeft voorheen het assistentschap vervuld bij Willem I; Heidebloem; S.V.E.; O.V.C.S. en ARGO; daarnaast was hij natuurlijk speler van het FC Ria 1 Kampioensteam ‘88-‘89! FC Ria is blij met de komst van Fred!

We zijn Ger Creemers dankbaar voor zijn bijdrage de afgelopen 3 seizoenen, we wensen Ger veel succes bij Roosteren 2!!!

Zaterdag 12 juni organiseert FC Ria een voetbalinstuif voor de leeftijden 4 t/m 17 jaar, gekoppeld aan de Nationale Voetbaldag.

Om 10 uur starten we met een voetbalclinic. Daarna volgt een lunch en ’s middags worden er voetbalspellen gespeeld voor de jongste jeugd. Voor de ouderen zijn er onderlinge tournooitjes.
Iedereen (ook als je geen lid van een voetbalclub bent) mag meedoen. Je moet wel aangemeld worden.

Stuur voor 1 juni een mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. geef de volgende info door:
Naam, leeftijd, adres, email, telefoon, dieet/allergie (ivm lunch).
Meer info krijg ja na aanmelding. TOT 12 juni!!

Wij zoeken voor het eerste elftal een assistent-trainer die samen met onze hoofdtrainer Roel Heijnen de trainingen op dinsdag en vrijdag verzorgd en op zondag aanwezig is bij de wedstrijden van het 1e elftal.

Wij zoeken een enthousiaste oud-voetballer die bij ons de mogelijkheid krijgt om door te groeien in het vak als trainer. Ook zijn er mogelijkheden om de opleiding Uefa C bij ons te starten of af te maken.

De voorkeur gaat uit naar een trainer geboren na 1970 die zelf gevoetbald heeft op minimaal 4e klasse-niveau.

Naast het voetbalaspect is hij ook verantwoordelijk voor de administratie rond het 1e elftal.

Voetbalclub FC Ria uit Nieuwstadt heeft met trainer Roel Heijnen afgesproken ook komend seizoen (2021-2022) samen verder te gaan.

Roel neemt het hoofdcoachschap op zich. Tot nu toe deed hij de coaching van de vierdeklasser samen met Ger Creemers.

Ger neemt aan het einde van dit seizoen afscheid. Voor een invulling van zijn positie worden gesprekken gevoerd.

Beste Speler/ouder/verzorger,

Op 28 september zijn de richtlijnen in verband met het COVID-19 virus weer aangescherpt. Dat heeft ook gevolgen voor het voetballen bij FC Ria. Gelukkig mogen we nog sporten.

s5 box